Menu Close
Kompetencer / Isolering

Isolering – vi kan klare alle opgaver

En grundig og veludført isolering af boligen er yderst vigtig for både hus, og mennesker. Dette gælder både i privaten og på arbejdspladsen. En mangelfuld isolering kan føre til dårligt indeklima, dyrere elregninger og unødig slitage på huset. Derfor bør du altid sørge for en ordentlig isolering.

Vi kan klare alle opgaver inden for isolering, uanset hvor stor og besværlig isoleringsopgaven måtte være.  Vi lægger fra starten en plan sammen med dig, hvor vi gennemgår hvad der er brug for af materialer, hvad der skal laves og hvor lang tid det tager.

Mere end 40 års erfaring når det gælder isolering

Klitte og Jensen så dagens lys helt tilbage i 1973. Lige siden vores opstart har vores vigtigste mål været at tilbyde kvalitetsarbejde, levering til tiden og en fantastisk kundeservice. Feedback fra glade kunder og mange anbefalinger tyder på, at vi har gjort det godt gennem årene. De tre mål er din garanti for, at isoleringsarbejdet bliver udført til tiden og er af høj kvalitet. Derudover er vi altid klar på en snak ansigt til ansigt eller over telefonen, hvis du har spørgsmål til opgaven – både før, under og efter opgaven er afsluttet.

Galleri

Kontakt os

Skal vi gå igang med din isoleringsopgave?

Tegnebræt 15

86 91 00 88

Vi sidder klar til at hjælpe dig
Ring og få svar nu »

Tegnebræt 14

Tilbudsformular

Få svar og et godt tilbud indenfor 1 døgn
Udfyld vores formular her »

Tegnebræt 13

Hovedkontor

Besøg vores hovedkontor i Hinnerup
Find rutevejledning »