Menu Close
Kompetencer / Om- og tilbygning

Om- og tilbygning – få en gennemtænkt byggeproces

Går du med drømmen om at få lavet en tilbygning til boligen, uden at kende omfanget af opgaven? Som din professionelle sparringspartner, tilbyder vi kyndig rådgivning i forbindelse med om- og tilbygning af både hus, lejlighed og feriebolig.

Vi stiller skarpt på dine umiddelbare og fremtidige behov som boligejer! Vi prioriterer gode materialer og en gennemtænkt byggeproces, som sparer dig for unødige bekymringer, samtidig med, at du får mere byggeri for pengene. Vi påtager os kun projekter, som vi kan stå inde for. Igennem årene har vi til- og ombygget utallige huse og lejligheder, terrasser er udvidet, og garager er inddraget til boligen.

Få det hus du drømmer om

Tilbygninger kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter. Men inden du beslutter dig for at udvide huset eller få det større badeværelse, som du og familien har drømt om, skal du først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygning, er du meget velkommen til at kontakte os. Eksempler på tilbygninger kunne være:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Rumdeling til fx børneværelser
  • Tilbygning med stue/opholdsrum
  • Inddragelse af garage til boligen


Vi har – i samarbejde med dygtige arkitekter – altid et godt forslag til om og tilbygning af din eksisterende bolig. Der findes et utal af muligheder, fx indenfor vedligeholdelsesfrie materialer og glas. Men også traditionelt opbyggede huse hører under vore kompetencer.

Galleri

Kontakt os

Skal vi gå igang med din om- eller tilbygning?

Tegnebræt 15

86 91 00 88

Vi sidder klar til at hjælpe dig
Ring og få svar nu »

Tegnebræt 14

Tilbudsformular

Få svar og et godt tilbud indenfor 1 døgn
Udfyld vores formular her »

Tegnebræt 13

Hovedkontor

Besøg vores hovedkontor i Hinnerup
Find rutevejledning »