Menu Close
Kompetencer / Tømrer- og snedkerfirma

Tømrermester og snedker – professionelt arbejde

Har du brug for hjælp fra en snedker til udbygning af dit sommerhus eller måske en tømrer til at kigge på din terrasse? Så er du kommet til den rette. Som dit lokale tømrerfirma kan vi varetage alle opgaver, uanset størrelse. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os.

Både privat- og erhvervskunder

Vi får årligt mange henvendelser fra både private og virksomheder, der ønsker at tilføje flere rum til deres eksisterende bygninger, eller som ønsker en gennemgang af deres nuværende værelser, rum og fællesarealer. Med en erfaren og professionel tømrer ved din side, er der ikke mange udfordringer som ikke kan klares – det er kun fantasien der sætter grænser.

Uanset hvad du står og har brug for, kan vi som tømrerfirma levere det helt rigtige resultat, som du uden tvivl vil være tilfreds med.

Et tømrerfirma med årtiers erfaring

Vore pålidelige og erfarne ansatte deler deres viden, så du kan nyde godt at det bedste fra alles “værktøjskasse”. Du kan være sikker på at arbejdet bliver komplet udført, uanset hvad det er du skal have lavet. Vi sætter os gerne ned med dig og gennemgår processen flere gange, indtil du er tilfreds med arbejdsmetoden og hvad der skal ske.

Kontakt os

Skal vi gå igang med din tømrer- eller snedkeropgave?

86 91 00 88

Vi sidder klar til at hjælpe dig
Ring og få svar nu »

Tilbudsformular

Få svar og et godt tilbud indenfor 1 døgn
Udfyld vores formular her »

Hovedkontor

Besøg vores hovedkontor i Hinnerup
Find rutevejledning »