Renovering – Vi hjælper dig sikkert gennem forløbet
Nær Århus, Randers og Hinnerup

Renovering

Går du med tankerne om at få udført renovering i f.eks. hus, sommerhus eller lejlighed, men virker det hele uoverskueligt?
Uanset størrelsen på dine renoveringsdrømme, hjælper vi dig trygt igennem hele forløbet, så du ender ud med et veludført stykke arbejde, som du er tilfreds med. Vi har igennem årene hjulpet mange kunder med at virkeliggøre deres renoveringsvisioner, og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig i mål med dine drømme.

Undgå byggerod
Lad os hjælpe dig med totalrenovering af din bolig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så det bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem.

Vi står for kontakten
Vi formidler gerne kontakt til indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum opdeling, hvis du fx skal renovere køkken eller bad, så kvadratmeterne udnyttes bedst muligt.

Renovering nær Århus og Randers

Går du med byggetanker, og har brug for kyndig rådgivning? Så kontakt Klitte og Jensen A/S og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed. Sammen kan vi få en snak om hvordan vi udnytter dine kvadratmeter bedst muligt. Vi foretager rigtig mange renoveringer hvert år, både facade og indvendige renoveringer, og det har givet os mange glade kunder. Ved renovering af ældre huse, renoverer vi med nænsom hånd, så huset bevarer sit udtryk. Så ring til os, hvis du går i renoverings tanker.

Vi befinder os i Hinnerup, nær Århus og Randers og kan på den måde hurtigt være fremme i det østjyske, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dit projekt og dine visioner.

Skal vi gå igang med din hovedentreprise?

86 91 00 88

Vi sidder klar til at hjælpe dig
Ring og få svar nu »

Tilbudsformular

Få svar og et godt tilbud indenfor 1 døgn
Udfyld vores formular her »

Hovedkontor

Besøg vores hovedkontor i Hinnerup
Se kontaktoplysninger »

Nybyggeri

Overvejer du stærkt at gå i gang med nybyggeri?

Hovedentreprise

Vi hjælper gerne med at bygge huset fra start til slut.

Vinduer og døre

Vi udfører alle typer og former for vindues- og dørudskiftninger.

Tagarbejde

Specialister i alle former for tagkonstruktioner

Isolering

Mere end 40 års erfaring når det gælder isolering

Gulvarbejde

Vi forhandler trægulve i mange kvaliteter og prisklasser.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og kundepleje